ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ





ІНФОРМАЦІЯ ПРО

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ДК 021:2015:15320000-7 — Фруктові та овочеві соки (сік фруктовий, сік овочевий)

Термін поставки товару – до 31 грудня 2023 р

з/пНайменуванняОд. вим.Кількість
1Сік фруктовийл2250
2Сік томатнийл1130

                                                             Технічне завдання

Відповідно до постанови від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Відповідати Наказу МОЗ України від 25.09.2020 № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».

Учасник має передати (поставити) Замовнику товари, передбачені цією документацією, якість яких відповідає умовам ДСТУ (ГОСТ, ТУ). Поставка товару буде здійснюватися за заявками Замовника. Забороняється постачання продуктів харчування, що містять ГМО.

Вимоги щодо якості:

Соки — фруктові, овочеві, фруктово-ягідні, фруктово-овочеві пастеризовані соки без додавання цукрів та підсолоджувачів, повинні містити не більше 0,12 грама натрію або еквівалентну кількість солі на 100 мілілітрів готового продукту.Стороніприсмак та запах не дозволяються. Коліроднорідний по всіймасі, характерний для ягід, фруктівчиовочівпіслятепловоїобробки. На поверхні соку не повинно бути пліснявихплям – грибів.

Для визначення очікуваної вартості процедури закупівлі та здійснення обґрунтування розміру витрат згідно розроблених характеристик продуктів харчування було опрацьовано потребу минулих років. Очікувана вартість предмета закупівлі, була прорахована з урахуванням методики розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 та методом порівняння ринкових цін, дані яких є на веб-порталі уповноваженого органу щодо даного предмету закупівлі, а саме: -UA-2023-06-06-004163-a; -UA-2023-05-11-008825-a.


ДЕФЕКТНИЙ АКТ

Поточний ремонт  будівлі спортивного залу Красненьківського ліцею Кривоозерської селищної ради в с. Красненьке, Первомайського району, Миколаївської області

Умови виконання робіт ДСТУ-Н Б Д.2.4-21:2012 вказівки по застосуванню додаток. «Б» п.1, 2  К-1, 2 виконання ремонтно-будівельних робіт в  будівлях та спорудах, що експлуатуються

Об’єми робіт

№ Ч.ч.  Найменування робіт і витратОдиниця виміру  КількістьПримітка
12345
1Розбирання дерев’яних плінтусівм69 
2Розбирання дощатих покриттів підлогм2265,81 
3Розбирання лаг з дощок і брусківм2265,81 
4Розбирання цегляних стовпчиків під лаги окремими місцямим2180 
5Ущільнення грунту щебенем перед кладкою цегляних стовпчиківм238 
6Нанесення бітумних мастик на поверхню фундаменту зовнішньої стіни нижче рівня підлоги для гідроізоляціїм218,4 
7Укладання по цегляних стовпчиках лаг з брусків площею покриття підлоги понад 10 м2м2265,81 
8Улаштування дощатих покриттів товщиною 45 мм площею понад 10 м2м2265,81 
9Антисептування водними сумішами деревянного покриття підлогм2544 
10Улаштування плінтусів дерев’янихм69 
11Установлення решіток-грат вентиляційних сталевих з вивірянням і закріпленням площею в світлі до 0,25 м2грати4 
12Розбирання покриттів покрівлі з хвилястих азбестоцементних листівм259,8 
13Утеплення перекриттів, покриттів мінеральною ватою м326,581 
14Монтаж демонтованих асбестоцементних листівм259,8 
15Очищення приміщень від сміттят9,7 
16Навантаження сміття вручну т9,7 
17Перевезення сміття до 5 кмт9,7 


ДЕФЕКТНИЙ АКТ

Поточний ремонт покрівлі спортивного залу будівлі КЗ «Кривоозерський ліцей №2 Кривоозерської селищної ради» в смт. Криве Озеро, Первомайського району, Миколаївської області 

№ п/п  Найменування робіт та витратОдиниця виміру  КількістьПримітка
12345
 Локальнийкошторис 02-01-01 на Поточний ремонт покрівлі спортзалу будівлі КЗ «Кривоозерськийліцей №2 Кривоозерськоїселищноїради   
     
1Розбирання покриттів покрівлі з хвилястих азбестоцементних листів  м2400,4 
2Улаштування лат [решетування] з прозорами із дощок і брусків під покрівлю з листової сталі  м2400,4 
3Антисептування водними розчинами покриттів по фермах  м2400,4 
4Улаштування прокладної пароізоляції в один шар  м2400,4 
5Укладання по стропилах контррейки та рейки кріплення плівки із брусків  м31,76 
6Вогнезахист дерев’яних конструкцій лат під покрівлю, покриттів та настилів по фермах  м2400,4 
7Монтаж покрівельного покриття з профільованого листа при висоті будівлі до 25 м  м2400,4 
8Оббивання стін фронтонів металопрофілем  м230,6 
9Підшивання карнизів та звісів фронтонів по кроквяних ногах  м232,5 
10Улаштування підшивки карнизів сталлю покрівельною оцинкованою по дереву  м232,5 
11Улаштування з листової сталі примикань, карнизних звисів 31,25см  м101 
12Улаштування з листової сталі коньків  м27,1 
13Улаштування з листової сталі примикань вітрових та лобових планок, капельників до кам’яних стін  м63 
14Hавішування канатних системнавішув1 
15Перенавішування канатних системперен.1 
16Знімання канатних системзніман1 
17Навантаження сміття вручну  т6,4 
18Перевезення сміття до 5 км  т6,4 


ІНФОРМАЦІЯ ПРО

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ДК 021: 2015:03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція

Термін поставки товару – до 31 грудня 2023 р

з/пНайменуванняОд. вим.Кількість
1Яйцяшт17  500

                                                             Технічне завдання

Загальні вимоги до предмету закупівлі:

Відповідно до постанови від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Запропонований товар повинен відповідати вимогам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якість харчових продуктів»,  державних стандартів (технічних умов) і не містити небезпечні для організму речовини.

Відповідати Наказу МОЗ України від 25.09.2020 № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».

Учасник має передати (поставити) Замовнику товари, передбачені цією документацією, якість яких відповідає умовам ДСТУ (ГОСТ, ТУ). Поставка товару буде здійснюватися за заявками Замовника. Забороняється постачання продуктів харчування, що містять ГМО.

 Вимоги щодо якості:

Яйця. Свіжі, харчові столові, категорії С1, з не пошкодженою і чистою шкарлупою, на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця повинні мати маркування з вказанням категорії та дати сортування.

Якість згідно з ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові.

Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, їхню безпеку під час транспортування. Обов’язкова наявність пакувального ярлика (етикетки) на транспортній тарі.

Для визначення очікуваної вартості процедури закупівлі та здійснення обґрунтування розміру витрат згідно розроблених характеристик продуктів харчування було опрацьовано потребу минулих років.. Очікувана вартість предмета закупівлі, була прорахована з урахуванням методики розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 та методом порівняння ринкових цін, дані яких є на веб-порталі уповноваженого органу щодо даного предмету закупівлі, а саме: -UA-2023-04-13-004305-a; -UA-2023-04-28-009623-a.


Інформація

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

Специфікація на товар

ХарактеристикаПриклади значень
СкладЖири та вершки коров’ячого молока 100%
За вмістом молочного жирувершкове масло селянське (не менше 72,5 %)
ЗапахЧистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів.
ПакуванняПачка, ящик
За технологічними особливостямисолодковершкове
Оцінка якостіЗгідно з ДСТУ 4399:2005
СмакЧистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків
КолірВід світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою.
МаркуванняНапис на упаковці державною мовою із зазначенням назви виробника, дата виготовлення, строки та умови зберігання, вміст продукту, наявність ГМО та інші показники в залежності від виду товару
Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж)не менше 90%
Додаткові вимогиТовар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством,в тому числі згідно Закону України » Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ

Технічні, якісні та інші характеристики предмету закупівлі були зазначені виходячи з потреби замовника з урахуванням рекомендацій щодо безпечності та якості харчових продуктів, чинним нормативним документам затвердженим у встановленому законодавством України порядку в тому числі з урахуванням вимог Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами). Для визначення очікуваної вартості процедури закупівлі та здійснення обґрунтування розміру витрат згідно розроблених характеристик продуктів харчування було опрацьовано потребу минулих років. Очікувана вартість предмета закупівлі, була прорахована з урахуванням методики розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 та методом порівняння ринкових цін, дані яких є на веб-порталі уповноваженого органу щодо даного предмету закупівлі, а саме: -UA-2023-01-30-004714-a; -UA-2023-02-20-014242-a; -UA-2023-03-09-007384-а. Замовником було прийнято рішення про визначення та затвердження очікуваної вартості предмета закупівлі та організацію процедури закупівлі. До розробки тендерної документації в тому числі вимог до предмету закупівлі були залучені відповідні фахівці (працівники) Замовника.